2014.02.25.
22:50

Írta: Laci Ifj Moldván

47.rész Vigyázat, jönnek a női terminátorok!

Üdv Harcosok!

 

 1273828912001_hz-myalibaba-web6_2489.JPG

 

 

Szerencsére egyre több ember kezd el mozogni, változtatni az életvitelén, fogyni, ésszerűbben étkezni. Ezzel párhuzamosan osztódással szaporodik azok száma, akik plasztikázással akarják megoldani a külalaki problémájukat, túlsúlyukat.Itt a nagy válságban, a nincstelenségben érdekes módon virágzanak a Terminátor gyártó klinikák. Természetesen nem az egészségügyi beavatkozásokról beszélek, hanem optikai beavatkozásokról, amelyek hivatottak a pácienst megóvni a sportolástól és gyors eredményt garantálni. Plasztikai műtétek, zsírleszívás, segg-felvarrás, ajak feltöltés, meg a faszom se tudja még mit találtak ki. Ne számoljuk ide az egyszeri mellműtétet, mert aláírom, hogy sok nő szarul érzi magát mell nélkül, ez érthető, vagy sokat fogyott, ezért olyan lett a melle, mint a zokniba tekert vasgolyó, őket nem bántom, mert előtte legalább megcsinálták a melót. Viszont amikor valaki már másodszor nagyobbíttat mellet, ott már baj van a fejben rendesen, mindegy mivel magyarázza. Ezek a nők menekülnek az idő elöl, és mivel belül üresek, mint a kollégium hétvégén, nincs más lehetőségük, optikai tuninggal próbálják ellensúlyozni az idő múlását és üres személyiségüket.

 

Az a baj, hogy egyre több ilyet látok, hallok, a közvetlen környezetemben is. Elképesztő, lassan már nem is nő az, akinek nincs valami a seggében, az ajkában, vagy ki tudja még hol. Teljesen el van ferdülve a világ. Ezek a nők semmit nem tesznek az egészségükért, azon kívül, hogy néha benéznek a konditerembe traccsolni, meg néha véletlenül ráülnek a biciklire. Nem tudom megérteni őket és azt amit tesznek, lehet azért mert ők olyan értelmi magasságokba emelkedtek, ahova mi nem tudjuk követni őket. Napjainkban, annyi elmenni zsírleszívásra, mint venni egy telefont. 

 

Milyen teljesítmények vannak itt. Az lesz szebb, akinek több pénze van?, vagy akinek jobb a plasztikai sebésze?

 

Az idióta faszik meg ajándékba vesznek ilyet a barátnőiknek. A legjobb sztorik abból kerekednek, amikor a faszi megcsináltatja a nagy csöcsöket a barátnőjének, az meg félrekúr, és más nyomogatja a másfél milliós dudát:)! Volt már pár ilyen a történelemben! :) Ezekenn sokat röhögtem! 

Térjünk vissza a nőkhöz! Mit akarnak ezzel elérni? Zsírleszívás? Annyit érnek el, hogy helyet csinálnak az újabb zsírszöveteknek, fél év és mehet megint:) A legtöbb nőnek nincs akaratereje, ahhoz, hogy utána életmódot váltson, mert ha lenne akkor eszébe sem jutott volna oda menni, inkább lediétázta volna! Az legalább az ő teljesítménye lett volna, nem Dr.Frankeinsteiné. Mi motiválja őket? A gyors eredmény biztosan! A szebb, a jobb, a nagyobb?

Szerintem ezek a hölgyek annyira rossz nyomon járnak, hogy így vagy úgy, de sok kudarcot kell megélniük, ezzel a témával kapcsolatban.

Ami nekem ebben a legnagyobb gondom, hogy végleges elkötelezettséget jelent a magamutogatás és a külsőségek irányában. Ezzel gyakorlatilag aláírja a nő, hogy ő semmi más, mint egy a halom műanyag, mert számára ez olyan sokat jelent, hogy hajlandó különböző műanyagokat, anyagokat rakatni a testébe azért, hogy valaki, vagy mindenki, szebbnek lássa.

Ám igazából mit gondolnak erről az értelmes emberek? :)

 

Aláírja azt, hogy amit nem tudok én elérni saját erőből, azt elintézi nekem a lego szakemberem!

Azért veszélyes ez, mert teljesen olyan mint a drog, egyre természetesebb lesz, ha valami nem tetszik, megyünk a klinikára. Sajnos, mint a legtöbb idiótaság ez is ragályos, egyre többen lesznek akik ezt választják, mert egyre több példát látnak rá a környezetükben, és egyre elfogadottabb dolog lesz.

Az ilyen hölgyek számomra az igazi belső ürességet testesítik meg. Futószalagon készülnek, azonos tulajdonságokkal: shoppingolás, telcsi, faszcsi. Kevés kivétel van! Hangsúlyozom még egyszer, nem az egészségügyi műtétekről beszélek. Gondolom tiszta kikről beszélek. 

Azt hiszik, hogy pénzzel megváltják az időt, vagy az egészséget, vagy a pénz segítségével vívnak ki maguknak egy kis figyelmet sivár életükben. Milyen más ez a figyelem, mint amikor egy férfi igazán érdeklődik egy nő után, lehet ők ezt még nem tapasztalták meg. Mondjuk a műanyag seggükkel, meg a felvarrt arcukkal lehet nem is fogják.

Térjünk vissza a sporthoz, mert csapongok rendesen!

Az üzenet a rossz, amit közvetítenek, meg tudják ingatni azokat akik mindennap izzadnak a diétájukkal, vagy a futópadon. Pedig ők a nyerők, és ők fognak nyerni. Nem szabad meginganiuk a rossz példa láttán. Nem szabad a diéta helyett a zsírleszívást választani, vagy az edzés helyett, a narancsbőr-kezelést. Amennyi lesz benne a meló, annyi lesz az eredmény nagysága is.

Kitartás, nem törődni a női terminátorokkal!

Üdv!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asoka-edz.blog.hu/api/trackback/id/tr555832978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása