2014.01.09.
22:37

Írta: Laci Ifj Moldván

25.rész Céljaink hol domborulnak......

Üdv!

majom04.jpg

431135_e2eab56e90_s.jpg

Megint untatlak titeket egy kicsit, eddig csak a testekről meg hájakról, és izmokról beszéltünk. Persze kajával egybekötve. Beszéljünk most megfoghatatlan dolgokról, mert szerintem ezek az okai, a sportnak, a diétának, az életmódváltásnak. Mik ezek a megfoghatatlan dolgok: félelmek, irigység, versenyszellem, megfelelési kényszer?

Azért szeretnék ezekről beszélni, mert sokan összetévesztik a céljaikat, a szánalmas kényszereiket, a sportok, egészséges életmódok valódi céljaival. Ezeket nem mutatja meg mérleg, csak az emberismeret. Sajnos az emberek ezzel kapcsolatban egyre elbutulnak. Egyébként ez nem csak erre a témakörre igaz.

Mire akarok kilyukadni, sajnos sokszor a másoknak való megfelelési kényszer indítja el az embereket egy úton, ám az ilyen indíttatás, ha nem változik meg az út közben, kudarcra van ítélve. 

Miért bassza ez az én csőrömet?

Az egész az internettel kezdődött.:) Sokan azt mondták, milyen jó az internet, minden elérhető, gyorsan, flottul, szinte ingyen! Minden közel került hozzánk. Aztán jöttek az aberrált emberek, akik mocskot és szennyet tettek fel az internetre, és ezt mindenki megnézhette korlátok nélkül. Emberek sérültek, gyerekek haltak meg, gyerekeket rontottak meg retek féreg emberek. Ekkor azt mondták az idősebbek, jaj de rossz ez az internet, mindent meg lehet találni rajta, és a gyerekeknek ez szörnyű! Túl gyors ez a világ, lassabban kellene menni!

Aztán mindenki megszokta, elterjedt és olyan lett mint a drog, nem tudunk élni nélküle, mert valakik így akarták! Elfogadjuk a vele járó szarságokat is.

Nem látjuk azt a nyilvánvaló tényt, hogy az internet mi magunk vagyunk, csak hamarabb látjuk meg a szépet is rajta, meg a mocskot is. Az internet a maga nemében egy hasznos dolog, amíg maga az egyén jó dolgokra használja. Azoktól lesz mocskos akik rosszra használják, és szart töltenek fel. Viszont nem lenne annyi pornó oldal, ha nem lógnának rajta annyian. Az internetet a felhasználó teszi azzá, ami!

Hogy jön ez a sporthoz, meg a céljainkhoz?

Az internet termeli számunkra a jó és a rossz példaképeket, embereket, termékeket, stb. Elferdült világunkban, már az internet az etalon. Nem a valódi világ, pedig a kettő sokszor nem ugyanaz!

és akkor jött a faszbuk...

Ezzel az okos közösségi oldallal, karnyújtásnyira kerültek az önelégült barmok. Azt vettem észre, hogy a faszbuk nyomán még az is elhülyül, akiről nem is feltételeztem volna. Most nem arról beszélek, aki üzletileg kiaknázza a facebook lehetőségeit, vagy boltja, vállalkozása van, és annak gyűjti az ismerősöket. Jól csinálja. Aki jó dologra használja, az előtt le a kalappal.

Arról a sok repedt agyú, nemcsak tizenéves idiótáról beszélek, aki a faszbukon éli az életét. Ott beszélik meg a nyűgjeiket a nyilvánosság előtt, ott veszekednek, ott anyázzák egymást. Itt sem a közösségi oldal a hibás, hanem a sok köcsög aki azzá teszi. Viszont a céljainkra visszatérve, sokan ott keresnek célokat maguknak, téveszméik vannak, emberek kivetkőznek önmagukból. Lefotózza a 40 kilós kis fasz a göthös testét, a sok csíra meg lájkolja és dicséri, egy se küldi el a jó kurva anyjába. A sok kotonszökevény felteszi, hogy elmegy szarni, meg fürödni, meg elmegy edzeni, és ami furcsa sokan lájkolják ezeket. Így ez egy öngerjesztő folyamat, mert ezért, a sok másnak megfelelni akaró barom azt hiszi ez a normális. Manapság ha észrevettétek, az a normális ha valaki segg hülye, és exhibicionista, aki meg normális, lenézik. Hát nem, mindegy kik vannak többen, még mindig emberek vagyunk, nem agyatlan, virtuális komment-huszárok, fórum-szamurájok. Nem szabadna engednünk, hogy a többi hülye kifordítson a normális önmagunkból. Ma már normális, több smyle-it írni egy mondatba, mint szót. Hát bazdmeg gratulálok! Nem a fiatalokról beszélek csak, vannak olyan 40-es kortársaim, akik azt hiszik, hogy a faszbukon keresztül jobban néznek ki, mint élőben :) Mindenki felrakja az összes szarát amije van, a facebookra, had lássa mindenki. A sporthoz visszakanyarodva, hájas picsák pózolnak a képeken, naponta töltik fel a képeket , ahelyett, hogy mozognának helyette. Nem nézem le azt aki kövér, de hogy ezt mutogatni kellene nap, mint nap, hát zseniális. Pucsítok így, kilóg a csiklóm úgy, új fülbevalóm van, előröl, hátulról. A sok hülye meg: Gyönyörű vagy! Lájk,lájk,lájk :)! Megkaparom magam! Az oroszlán sírva enné meg, nem plasztika sebész, ,hanem építészmérnök kell hozzá, de az hogy naponta megosszon 5 fotót, az kurva fontos. A többiek, barátnők, barátok, meg aszisztálnak és becsapják, mert becsapják! Nem egy és nem kettő ilyen van az ismerőseim között. Még egyszer mondom nem a személy külalakját nézem le, hanem a személyiségét, hogy eljut idáig és elhiszi, és hülyét csinál magából. Sokan ezt a mintát követik.

Itt jön a képbe a másnak való megfelelési kényszer. Sok ember azért kezd el mozogni, máshogy enni, mert látott valamit, megszólták, látott egy jó példát. Ezzel nincs is semmi baj. Viszont egy dolgot én észrevettem, ha csak a cél a fontos, az eszközt meg fogod unni.

Élvezni kell a célhoz vezető utat is. Sokszor az eszköz a célhoz,élvezetesebb mint maga a cél!

Az viszont biztos, hogy mások miatt, nem fogsz messze jutni:)! Tudom ez nehéz, ezzel én is beszoptam:)

Meg kell találni a saját céljainkat, nem másokét. Céljainkat ne a faszbuk generálja. Ne mások miatt akarjunk lefogyni, hanem a saját egészségünk miatt. Ne akarjunk versenyezni valakivel, magunkkal kell versenyezni, mondjuk az azért jó, mert mindig Mi nyerünk:)!

Rengeteg olyan célt lehet találni, ami először nem is sejlik a küldetésben. 

Mondok egyet: 

Akaraterő megtalálása! Mindannyiunkban ott van, de a sport garantáltan megmutatja:)! Nagyon jó érzés, komoly dolgokat elérni. Lehet, hogy ezek másnak könnyen mennek, de mint mondtam magaddal kell versenyezni, magadhoz képest kell mindig egy kicsivel jobbnak lenni, jobban teljesíteni.

Az zseniális a sportban, hogy az elért sikerek, eredmények, az életben is megerősítenek és keményebbé tesznek. A sport világa nagyon igazságos. Amit beletettél, azt tudod kivenni, nincs plusz faszbuk megosztás:)!

Ne azért akarj lefogyni mert levizilóztak a srácok, első népindítónak jó, de később meg kell találni a Te miértjeidet. A sportnak nem mindössze annyi a haszna, hogy egészségesebb leszel, megváltoztatod a tested, hanem belül leszel értékesebb, hacsak nem a faszbukról szerzed az ideáljaidat:)!

Neked megfelel a súlyod és egészséges vagy, sportolsz, akkor ne diétázz csak azért, mert valaki azt mondta. Persze azért magadat ne csapd be:)! Az hogy évente május elsején bebaszva focizol 10 percet, (mert annyit bírsz), az nem számít sportnak.

Zárszónak azt mondom, mindenki találja meg a saját céljait, érje el őket, ez egy jó játék, amelyből mindig mentálisan erősebben, stabilabban kerülünk ki. Szarjuk le a hülye kreténeket, miattuk ne változtassuk meg céljainkat és magunkat.

Üdv!

Köszönöm, ha megosztod:)!

Szólj hozzá!

Címkék: játék sport célok pornó

A bejegyzés trackback címe:

https://asoka-edz.blog.hu/api/trackback/id/tr755749481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása