2014.01.05.
18:05

Írta: Laci Ifj Moldván

23.rész Kajamizéria :)

Üdv Mindenkinek!

Folytassuk a keresztre feszítést!

big-mac_2509942b.jpg

Most már tudod, hogy milyen tápanyagból mennyit kellene bevinni naponta. Látod, hogy minden normális diéta azzal kezdődik, hogy kiszámoljuk mennyit fogyasztunk 100-on.:) Amint ez megvan, magunkhoz tudjuk szabni a kaja mennyiségét. Innen már csak fantáziára van szükség ahhoz, hogy ne unalmas legyen az étrendünk. Ki tudtok válogatni egy csomó alapanyagot, amelyből jó kaja lesz.

Nem fogom itt leírni és megcsinálni helyetted, csináld meg magadért. Súgok, a neten komplett étrendek vannak fenn, kiszámolt kalória értékekkel.

Azért azt leírom milyen kajákat helyezzetek előtérbe, a teljesség igénye nélkül:

Csirkemellfilé (nagyon jó)

Csirke comb

Pulykamell

Marhahús (szintén)

Sovány túró

Zöldségek, saláták

Halak 

Barna rizs, fehér rizs

Teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta

Zabpehely

Főzelékek, liszt nélkül habarva

Müzli natúr

Látszik, hogy már ezekből az alapanyagokból is elég színes étrendet lehet varázsolni. Természetesen rengeteg kaja van még, nézzetek utána.

Ami nagyon fontos, nem szabad éhezni! naponta minimum 6x kell kajálni, vagy többször. Ezek nem telezabálások persze, de soha nem leszel éhes. Az edzés előtti kajálás legyen teljes és szénhidrátban gazdag, az edzés utánival egyetemben.

A lényeg a kiszámolt értékek betartása! Nincs félrezabálás, bűnözés. Bűnözni majd akkor lehet, amikor már kiismerted a tested, leadtad amit le kell, sokat mozogsz és tudatos leszel ebben a tekintetben.

Olyan kaját ne egyél, amit nem szeretsz. Olyanokat válogass össze,,amik a fogadra valók. Ez nem egy fakírágy, ezt úgy kell csinálni, hogy ne szenvedj. Fogsz szenvedi az edzésen eleget, a kaja miatt ne kelljen.:)

Elhatároztad magad, akkor tartsd be. Nem mondom, hogy könnyű lesz, de amikor a hátad mögött "lehájaspicsáznak", vagy "ledagadtcsávóznak", az se leányálom. Meg kell mutatnod, hogy nem vagy szar, és nem kell neked semmilyen átbaszó-drog, hogy elérd a céljaidat. Most az a célod, hogy ledobj egy csomó zsírt, el fogod érni. Saját magad erejéből, nem úgy mint a sok gyengeelméjű, gyógyszerek, drogok segítségével.(Ők igazából el sem érik)

Gondolkodj előre mindig egy nappal legalább, hogy legyen otthon normális kaja, és tudj is magaddal vinni a melóba. Ne törődj a köcsögökkel. Ne mérd magad naponta, maximum hetente inkább 2 hetente.

Összegezzük sorrendben:

1. Számold ki a személyes kalória igényedet!

2. Csinálj étrendet a jó kajákból, amelyek ízlenek. Legalább 1 nappal előre gondolkodj és vásárolj!

3. Mérd le magad! (súly, csipő átm.,derék átm., comb átm)

4. Menj gyalogolni heti 3x,4x ahogy az előzőekben leírtam!

5. Hetente, 2 hetente mérd le magad újra!

6. Vigyorogj és mond utánam: Ki a fasza gyerek? Én!

7. Csináld tovább!

A következőkben a mozgással fogom folytatni!

Addig is hajrá:)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://asoka-edz.blog.hu/api/trackback/id/tr635736163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koxi 2014.02.13. 15:02:12

Üdv Harcos. Má megint én. Említetted, hogy segítesz ha kell. Tudnál nekem dobni linket (vagy linkeket) komplett étrendről? Írtad itt fentebb, hogy vannak olyanok. Bocs, de nincs kedvem megtalálni, nem is találnám. Nálunk ha valamit keresni kell, azt csak az asszony tudja megtalálni. Előre is köszönöm.
Üdv.
süti beállítások módosítása