2013.12.30.
23:32

Írta: Laci Ifj Moldván

20.rész Ki az igénytelen? avagy, ha van tetkó, smink, műköröm, pirszing, akkor már menő vagyok!

Üdv Mindenkinek az idei utolsó részben!

letöltés.jpg

Idén már nem terveztem írni, de olyan dolgokat hallottam egy baráti társaságban lévő beszélgetésnél, ami miatt billentyűzetet ragadtam:). Téma volt az igényesség, és ilyen olyan női praktikák mint a szőrtelenítés, stb. Megragadta a figyelmem, hogy mindenkinek milyen akarata és igénye van az igényességre, hogy igényesnek tűnjön. Számít, hogy miként néz ki, számít, hogy mit mondanak az emberek. Férfi, nő egyaránt. Elindított a fejemben egy gondolatot amit meg szeretnék osztani veletek, bár lehet, hogy lesz akinek fájni fog:).

Rengeteg nőt, férfit látok divatmajommá válni, a különböző irányzatok éppen kötelező elfajulása által. Ezzel még nem is lenne baj, ha hülyét akar csinálni magából,csinálja. Fiatal csajoknál kötelező a műköröm, olyan hosszú, hogy a seggét sem tudja kitörölni, csak fogkefével az tuti. Látok pirszingeket, orrba, szájba, a faszom se tudja még hova belőni. Látok 10 ezer forintos frizurákat, méregdrága cuccokat. Látok srácokat, faszikat, felfelé fésült hajjal, mint aki belenyúlt a 220-ba, teleszart gatyában, kétoldalt logó kantárral. Látok meglett férfiakat ezeket a divatmajmokat utánozni, mintha attól nem 50 éves lenne. Elképesztő pénzeket költenek el fiatalok, idősek arra, hogy igényesnek, divatosnak, szépnek, kívánatosnak látszanak. Mégis azt látom, hogy csak arra van igénye, amit pénzért meg lehet venni, amiért dolgozni kell, például egy egészséges test, ami normálisan néz ki, arra nincs.

Az én szememben ezek az emberek ugyanúgy igénytelenek, ráadásul még hülyét is csinálnak magukból.

Felsorolás a teljesség igénye nélkül:

A topban lévő 113 kilós csaj akinek a hája kibuggyan a gatyából, ezt meg szokták az igényesebbek megspékelni egy köldök-pirszinggel ami alig látszik :)

Teleszart gatyás csávó aki olyan kövér, hogy a seggénél tele van a nadrág mintha teleszarta volna, az extrém hülye a kollekció mellé még szőke tincseket választ :)

Baszott nagy műköröm, hatalmas segg és a legendás csipőfarmer, folyamatos kőműves dekoltázs, ez az hajrá :)

Tetoválásnak ribancbárca a derékon , ezért télen is úgy kell járni, hogy látszódjon.

Faszik, valami kamu drágakő fülbevaló a sörhashoz, de a nyaklánc az ingen kívül, ahogy illik:)

Sorolhatnám,de egy a lényeg: Azt hiszik, hogy ha divatmajmok lesznek akkor nem számít, hogy valójában, hogy néznek ki. Azt hiszik, hogy nem látszik, hogy elhízott egészségtelen életet élnek, nem akarnak vagy nem tudnak szembenézni a valósággal.

Aki idősebb és ilyen tajt hülye, annak egészségére, bár senki sem menthetetlen, de azért nekik nem sok esélyük van :) Viszont a fiataloknál azt nem értem, hogy az Ő szüleik, hol vannak? Azt mondja neki, jaj kislányom kurva jól nézel ki ebben a csípőnadrágban, Te leszel a disco fénypontja! Basszál be magadnak még egy pirszinget , de nehogy lefogyjál egy kicsit mert még bajod lesz! Vagy mit mondanak? Vegyél még rövidebb szoknyát amikor már állva is látszik a muffod, igaz akkora mint egy fej kelkáposzta! Csodálkoznak, hogy nincs kan a láthatáron! Mit mond apuka, kislányom, ezek a gonosz férfiak, majd eljön az igazi, annak nem számít, hogy nézel ki, addig gyere egyél velem zuza-pörköltet!Hogy kommunikálnak vajon? Miért nem segítenek a saját gyereküknek. Ezt a dolgot az optikai részénél ragadtam meg, de sajnos az egészségre gyakorolt hatása a súlyosabb. Az optika miatt legfeljebb szétröhögjük magunkat sokan, viszont ami a testben lejátszódik az a szomorúbb. Ezt nézik végig a szülők, barátok, feleségek!

Szerintetek ez így rendjén van?

Miért nem fogják fel az emberek, hogy hosszú évekkel tovább élnének, ha változtatnának?

Lehet, hogy pár ember megsértődik azon amit írtam, leszarom, ez az én véleményem. Fel kellene ébredni! 

Senki nem akar orvoshoz járni, gyógyszert kiváltani, várni a műtétre. Akkor tenni kellene ellene. Meg kellene tenni mindazt, amit Mi meg tudunk tenni. Az ember nem mindig élt csak 60 évig, volt idő, hogy sokkal tovább éltünk. Mára viszont a sok orvos, gyógyszeripari ügynök, élelmiszeripar azon dolgozik, akarva, akaratlanul, hogy betegen éljünk. Sajnos sok emberrel meg is tudják tenni! A legtöbb ember mindent tud szidni, a rendszert, a szmogot, a kormányokat, a nyugdíjjat, az adórendszert, a fasz se tudja tudja még mit nem. Mindig más a hibás! 

Te, mit teszel az egészséged érdekében, mit teszel a túlélésed érdekében. Mit teszel ma, mit teszel holnap?

A sok idióta azt hiszi, hogy bevesznek ilyen olyan kapszulákat és azzal kipipálták az egészséges életmódot. Úgy gondolják, hogy meló nélkül meg lehet csinálni. Azt hiszik vesznek Hoodiát és le van tudva. Utána sem néznek milyen mellékhatásai vannak ezeknek a szereknek. Nem képesek ránézni arra, hogyan működik az emberi test, miből van, mire van szüksége. Ezek az emberek, általában hülyébben néznek ki mint előtte, de nem kell aggódni amint abbahagyja a szedését, úgyis visszahízik :)

Miért nem képes az ember magával foglalkozni egy kicsit a saját, jól felfogott érdekében? 

Remélem írásom egy picit elgondolkodtatott pár embert, remélem a szűk környezetetekben nem hagyjátok, hogy barátatotok, párotok, gyermeketek hülyét csináljon így magából, és másoknak és a divatmajmoknak akarjon megfelelni.

Tegyen  meg mindenki egy kis lépést magáért!

Akinek tetszett ez a rész legyen kedves ossza meg a kedvemért:) !

Boldog Új Évet Kívánok!

2 komment

Címkék: hülye háj divatmajom pirsizng

A bejegyzés trackback címe:

https://asoka-edz.blog.hu/api/trackback/id/tr35718181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Townsend 2013.12.31. 15:58:23

A fiatalokat legkevésbé a szülők véleménye érdekli.

Laci Ifj Moldván · http://www.bodysportshop.hu 2013.12.31. 17:17:50

@Townsend: Szia, igen, sok helyen így van, mert a szülők is szarnak rá! Üdv
süti beállítások módosítása