2014.04.16.
16:12

Írta: Laci Ifj Moldván

59.rész Támadnak a hülyék! :)

Üdv Harcosok!

 

Vigyázzatok támadnak a hülyék!

monkey_weightlifting.jpg

 

Elképesztő, hogy manapság, mennyi tudáshoz juthatunk hozzá, minden témában. Így a sport témájában is természetesen. Azt hinné az ember, hogy ezzel párhuzamosan, az emberek, információigénye is megnő, és szeretne azokról a dolgokról tudni, amit csinál. Például az edzésről, a kajálásról! Hát nem bazdmeg! Nem akar tudni róla! Nem akarják tudni, hogy, hogyan kell jól csinálni. Szarul akarják csinálni és kész! Az emberek szenvedni akarnak, nem akarnak eredményeket, ezért direkt szarul csinálják a dolgokat. Ez lehet a logikus magyarázat!

Az emberek tudáséhsége az információbőséggel fordítottan lecsökkent. Az intelligenciaszint úgyszintén, sőt továbbmegyek, a régóta emlegetett józan paraszti ész, eltűnni látszik.

Olyan edzéseket látok a teremben, mintha emberek fogadtak volna, hogy, miként tudja magát rövid idő alatt tönkretenni, megsérteni. Szerintem fogadtak, az biztos. Emberek a gravitációt meghazudtolva ugrabugrálnak súlyokkal, olyan testtartással, hogy egy fóka megirigyelné. Nem hiszem, hogy nem érzi, hogy ez rossz, nem hiszem, hogy nem tudja, hogy ettől csak a gerincsérve fog fejlődni! Úgy rángatják a súlyzókat, hogy azt hittem valami kóbor áram bassza a szerencsétlent. Úgy röhögtem, hogy ki kellett mennem, mert nem akartam megalázni!

Olyanokat látok, mintha direkt mindenféleképpen csinálnák a gyakorlatokat, de úgy még véletlenül se, hogy használjon, az adott izomnak. Egyszerűen nem értem. Az ember már belefárad, mindig szólni, segíteni, és a végén megsértődnek bazdmeg!

Lehet nagy súlyokkal edzeni, amikor az ember már tudatosan tudja, hogy neki mi a nagy súly. Lehet feszegetni a határokat, a biztonságos végrehajtás mellett. Ám amiket látok nap mint nap, az irigység szülte súlyfelpakolást, amikor már a faszával tolja a francia rudat bicepszezésnél, de a kurva öreganyját le nem venne belőle, hogy 1 db szabályos ismétlést meg tudjon csinálni. A kifele vetítés, a faszrázás megy itt is. Közben meg kiröhögteti magát, mert ezzel a mentalitással csak a hozzá hasonló barmok előtt tud vetíteni, a normális emberek előtt nem. Beszélgetni tudnak, 5 perces pihenőket tartani szintén, de hogy megtanulnának rendesen edzeni, azt még véletlenül sem. Ja köszönni meg luxus. Ne hogymááááá, aszigyje ő a kirááály, azéé se köszönök!

Mindenki elkezdi, és mindenki volt hülye egyszer, mindegy, milyen témában. Viszont, hogy nem is akar tudni róla, hogy lehet jól csinálni, az minősíti. Az a legfontosabb, hogy mennyi súllyal tud edzeni. Hát ez szánalom.

Bemelegítés, ami az én vesszőparipám, az nincs. Bemelegítés gyanánt, 2x megvakarja a heregolyóit, 2 perc múlva már aláfekszik nagy súlyok alá, és csak nyomja, mint Feri bá a szomszéd nénit. Ezek miatt nézik hülyének azt, aki konditerembe jár.

Azt sem tudják, hogy mitől fejlődnek, hogy mikor fejlődnek, hogy mit kellene enni? Mit nem kellene enni? Viszont geci kemények, keményfaszú gyerekek, mert konditerembe járnak.:)

Ebben a sportban is az fog fejlődni , aki tudást szerez róla, aki szorgalmas, és aki rendszeresen életmód szerűen műveli. Itt nem lehet időt spórolni, egyesek azt hiszik lehet (koksszal), de tévednek.

El kell tellenie éveknek, amire értelmes eredmények látszanak és ehhez nem elég bekokszolni, és agy nélkül rángatni a súlyokat.

Ami manapság van az edzőtermekben, az van a kinti életben is. Emberek nem akarnak tudást szerezni semmiről, nem hajlandók egy kurva könyvet elolvasni. Itt az internet, és nem használják ki. Nagyon sok jó forrása van, de mit csinálnak a kis köcsögök, hisznek a szomszédjuknak, mert az 2 héttel előbb kezdett el gyúrni! Beszarás!

Olyan szintű az elbutulás, hogy az ember szabályosan fellélegzik, amikor értelmes emberre talál.

Azt nem tudom, mi okozza ezt, de érezni lehet nagyon. Az számít, ami látszik. Ami nem, az nincs is. Pedig sokszor pont fordítva van:)! Attól, hogy valaki nem feszít a faszbukon, még lehet, hogy létezik és él. és valószínű, ugyanúgy evett is mint a többiek, csak pechjére nem osztotta meg:), így már el sem hiszik!

Lehetne ésszel edzeni, ahogy élni is, csak használni kellene a fejüket az embereknek. Nem hamis ideáknak akarni megfelelni. Nem lehet hosszú évekig azért edzeni, hogy a discóban tudjanak feszengeni az izompolóban. Ehhez értelmesebb és erősebb motiváció kell. Belülről, és nem kívülről.

Ja, aki ezzel akar csajozni, az rábaszik, mert éppen olyan hülye picsát fog magához vonzani, mint amilyen hülye ö, fasziban! Sok sikert:)!

 

Ébresztő emberek!

 

Akinek nem inge, az úgyis megértette ezt az írást!

 

Jó edzést!

 

Üdv!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asoka-edz.blog.hu/api/trackback/id/tr266043520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása